16 Eylül 2008 Salı

3.Haftanın Panoraması


İki hafta süren milli maç mesaisi ve Süper Lig özlemi Cumartesi ve Pazar günü yapılan maçlar ile son buldu. Dört büyüklerin hepsi puan yitirirken Anadolu'nun yiğidoları kaldığı yerden devam etti. Kırmızı kartlar havada uçuştu , kaleciler kızardı. Kayseri ilk puanlarına kavuştu ama sezonun belki de en zevkli geçmesi beklenen karşılaşmasından gol sesi dahi gelmedi.

Üçüncü haftada bizi ilgilendiren asıl mesele ise bazı futbolcular sayesinde yıldızı parlayan yarışmacılarımızdı. Eren Güngör, Musa Aydın, Mehmet Yıldız, Alex'i kadrosunda bulunduranlar üst sıralara tırmanırken Deumi'yi alanlar (örneğin Birol ve Barış) ise eksi puanla karşılaşma fırsatı buldular. Seçkin arkadaşımız kariyerinin en kötü haftasını yaşarken Sencer ise ne olduğunu bilmediğimiz bir nedenden dolayı kadrosunu yenilemedi. Oğuzhan yedeklerden aldığı 11 puanla dikkat çekerken Tunç Bozacılar ilk haftada aldığı krediden yemeye devam ediyor.

Genelde sürpriz isimlerin prim yaptığı bu haftada fantezi futbol ; Kaptanı iyi seçmenin önemini bir kez daha gösterdi. Alex ile Mehmet Yıldız'a bu onuru verenler sevinirken Kewel ile Baros yüzünden ocaklar ve yıldızlar söndü. Ama herşeye rağmen bu oyun bizim yüreğimizi vurdu ve gün geçtikçe daha bir zevkli & heyecanlı oldu.

Bu bağlamda haftanın birincisi Engin Gürses'i Musa Aydın ve Eren Güngör tercihlerinden ötürü başta olmak üzere ; Emre İpal'i büyük sıçrayışından dolayı , Mahmut Aras'ı M.Yıldız'ı kaptan seçmedeki isabeti nedeniyle , Emre Ocakoğlu'nu her hafta esami listesini bir kağıda yazıp yanımıza gelip puanını hesaplayarak binbir heves olmasından ötürü , Kadir Bülent Şener'i uzun zaman sonra ilk sıralarda görmemizden dolayı , Gökhan Tavukçu'yu neredeyse aynı takımı almamızdan dolayı , Oğuzhan Aksu'yu oyuna yabancılık çekmeyip ilk senesinde başarılı bir grafik sergilemesinden dolayı kutluyorum. Bunun yanında sonradan katılan arkadaşlarımıza eklenen ortalama puanlar için hayırlı olsun demekten kendimi alamıyorum. Ayrıca Eray Tayyar adlı abimizi iki haftadır tek teke kapışmasında bozguna uğratmaktan bıktığımı ifade eder , Sencer ve Halit'e biraz daha oyunumuza ehemmiyet vermelerini dilerim. Saygılar ve ille de sevgiler...


Hiç yorum yok: