9 Haziran 2009 Salı

Finito ... The End ... Game Over ...

Ve acısıyla , tatlısıyla , sevinçleri ve hüzünleri ile bir sezonu daha geride bıraktık . Büyük fantezi futbol kapışmamıza Ağustos ayına kadar ara veriyoruz .

Neler mi oldu geçtiğimiz koskoca sezonda . Bir bakalım …

Öncelikle BFFK ligimiz , oyuncularının müthiş performanslarıyla ve yürüyedur-yürüyedur sesleriyle zirveye kondu , birincilik kürsüsüne son haftada da olsa damgasını vurdu . Bu gurur hepimizin diyorum ama bir kişi için ayrı paragraf açıp kendisini herkesten ayırıyorum . O kişi kim mi , hepiniz tanıyorsunuz ...

Tunç BOZACILAR (Ters Manyel)

Tebrikler kardeşime . Hem oyunumuzu ilk sırada tamamladın , hem de Lig Tv fantezi futbol oyununun Türkiye genel sıralaması zirvesine Kartal gibi kondun . Aynı gönül verdiği renkler gibi çifte zafer ile geldin şampiyon oldun bu sene , son verdin dertlerine . Başarılarının devamını istemeyerek de :) yeni sezonda başarılar dilemek zorundayız sana . Bak bu da son hafta repliği benden sana : Ha bu arada Emre Ocakoğlu ile ortak mısın kanka? :)

Gelelim diğerlerine , mahşerin beş atlısından biri çıktı , kalan dörtlüsüne .

Engin GÜRSES (12 Angry Men)

Paşa lakabı ile ün yapmış arkadaşımız bu oyunun fikir babası ve duayenlerinden diye bilindi . Geçen sene birincilik kürsüsündeydi ancak bu sene ikincilik ile yetindi . Elbette dış etkenler çok etkili oldu . Özellikle yarım sezonu askerde geçirmesi en önemli eksikliğiydi. Giderken vatani görevine rakipleri ‘’Oh Paşa gitti rahatladık’’ dediler . Ama oralardan bile elinden geldiği kadar oyunu takip sıralamada ikincilikteki yerini kimselere kaptırmadı . Son hafta yaptığı hareketle de BFFK ligimizinde 1. olmasını sağladı . Tebrikler Engin Gürses , hayırlı teskereler ve geldiğinde tanışmak dileğiyle . Aman ha buraları koçeroya bırakma , baksana ligin tozunu attı :)

Ve şimdi sıra geldi niki soyadı ile bağdaşan ligimizin üçüncüsüne , karşınızda ...

Gökhan TAVUKÇU (CHİCKENER)

Geçen sene olduğu gibi yine Engin Gürses ‘i geçmek için sezon boyunca didindi durdu ama yine olmadı . Sadece bir hafta genel sıralamada ikincilik kürsüsünde oturdu , en tepeye varamadan üçüncülüğün tapusuna sahip oldu .. Dörtlü defans anlayışının vazgeçilmez insanı , istikrarlı ve inatçı karakteri ile vazgeçmeden bu anlayışını sürdürmesi takdire değerdir bu gönülde . Tebrikler Gökhan Tavukçu maalesef yine alaşağı edemedin Engin Gürses ‘i :)

Hepimizin ve ligimizin abisi geliyor şimdi de kürsüye ...

Eray TAYYAR (FREEZONE34)

Öncelikle oyunumuzun stajyeri olarak start verdi ama iddialı ve inançlıydı . Kovaladı , takip etti ve sonunda inat etti , başardı kendileri . Eray Tayyar dördüncü oldu beyler . Nerelerden geldiğini anlatsam şaşarsınız . İlk takımını 2 günde yapmış , Gökhan Gönül ’ü sağbeke almak için uğraşmış . Düşünün nasıl bir hırstır bu ve dersine çalışma sevgisi . Biraz uzun sürdü herşeyi kavraması . Olsun , sonunda belalı bir oyuncu oldu . Bu arada özür dilerim , bir iki kere yaktım kendisini ben oyuncu seçimlerinde . Kaydet tuşuna basmayı unutmuşluğum var . Neyse ligimizin abisi o . Alkışlar ona ve çok büyük başarılarının sevdiğin renklere yansıması dileğiyle seneye . Ha bu arada unuttum sanmasın ; kimse Rüya takım rüyalarına seneye yatarken sadece puanı (138) değil oyuncuları da gör abi . Sonra tırmalama o kadar … :)

Son olarak 34. haftaya kadar amansız bir yarıştaydı ama o başardı . Ligimizi beşincisi oldu .

Emre OCAKOĞLU(Owenson)

Çok çalıştı . Özellikle telefon trafiği ile bu işi başardı diyebiliriz zira duyumlarım o yönde . İlk beşe girdin Emre Ocakoğlu , rahatla artık :) İnişli çıkışlı grafikler çizdin sezon boyu ama hiç yılmadın , özellikle son haftalar çalıştın ve başardın . Tunç o kadar dedin bize ‘’Emre Ocakoğlu ‘nu geçersin’’ diye ama bak adam bizi mat etti . Sakın Ah Kratochvil , vah Kratochvil deme . Seneye aynı istikrarla devam .

Emre : Tunçcan kim gol yemez bu hafta ?
Tunç: Daha bakmadım abi :)

Kocaman alkışlar gelsin mahşerin 5 atlısına ...

İlk beşi yazdım ama diğer insanları unuttum sanmasın kimse . Öncelikle Kadir Bülent Şener çok uzaklardan (Almanya) bizimle ve alkışı en çok hak edenlerden biri oldu . Seneye çok çetin geçeçek Kadir Bülent Şener , iyi hazırlan … Oğuzhan Aksu ligin son 10 haftası müthiş bir düşüş yaşadı . Resmen niki gibi yere battı . İyi bir yaz tatili diliyoruz kendisine . Yeni sezonda görüşmek üzere . Ve ben , Barış Akdemir bir hafta geriden geldi son haftaya kadar ilk beşi kovaladı.ama son hafta yıkıldı . Müthiş telefon trafiklerinin adamı o …

Barış Akdemir : Tunç kim oynamıyor abi bu hafta ?
Tunç Bozacılar : Abi daha güncelleyemedim ama Tello belirsiz :)

Yeni sezonda çok başarılı olacak inanıyoruz ona … Birol Sezgin , İsyankar adam … Bence çok isyankar , ondan kaybediyorsun . Yeni sezonda değiştir niki , sen de son ver dertlere sevdiğin renkler gibi . Seçkin Köksal oyunun eskilerinden , geçen seneki başarısı bu sene olmamış görünüyor ama sıçrama bekliyoruz artık ondan yine de . Amerika ‘ya kocaman selamlar Onur İhtiyar ‘a sevgiler ve saygılar . Ve Tolga Güven takımını kim yapıyor bilmiyormuş . Oyunumuza katıldı renklendirdi . Teşekkürlerimizi sunuyoruz ona da en içten .

Lig Tv Fantezi Futbol oyununun Türkiye Genel Sıralaması gurur kaynağımızdır . İlk 100 içinde bizlerden tam 6 kişi var . Yani ; Altılıyı bulduk desenize ...

Tebrikler hepinize..

Tunç BOZACILAR (Ters Manyel) (1.)
Engin GÜRSES (12 Angry Men ) (5.)
Gökhan TAVUKÇU (Chickener ) (15.)
Eray TAYYAR (Freezone34 ) (47.)
Emre OCAKOĞLU (Owenson) (49.)
K.Bülent ŞENER (Braunschweig) (76.)


TÜM ARKADAŞLAR … SİZLERE SESLENİYORUMM . YAZ TATİLİNİZİ İYİ GEÇİRİNN . AĞUSTOS ’TA HERKESİ BURDA BEKLİYORUM .

SEVGİ VE SAYGILARIMLA;

Barış AKDEMİR

2 yorum:

braunschweig dedi ki...

cok guzel olmus ellerine saglik Baris. bende herkeze mutlu sagliklik eslerinizle kiz arkadaslarinizla sevdiklerinizle bir tatil diliyorum .insallah seneye yaza beraberiz .sevgiler .7 agustos ta gorusmek uzere.ilk mac bence besiktas-denizli ya da antep ;)))

Tunç Bozacılar dedi ki...

Baris emegine saglik guzel yazi olmus ... Odum toreni ve sezonun ilk kapismasi icin agustosta gorusuruz... Siteden ayrilmayin yine de ...