4 Ekim 2008 Cumartesi

Mahşerin Dört Atlısının Laneti


Takip edenler hatırlayacaktır. Geçen sene süper kupa maçında Beşiktaş ilk 11 de 4 tane aynı isimli oyuncuyla maça başladı : İbrahim Toraman , İbrahim Üzülmez , İbrahim Kaş , İbrahim Akın . Guiness 'e onaylatmak kimsenin aklına gelmemiş olsa da bu alanda Gayri Resmi Rekor sanırım bize geçti. ( Brezilya 'nın dos Santos de Nascimento de Guarrez ve türevleri 20 isimli futbolcularını saymazsak . )

Fakat bu 4 isim rekoru bu futbolculara pek de hayırlı bir sezon yaşatmadı o sene . Önce ilk yarı sonunda İbrahim Akın İBB 'ye gönderildi , sonra sezon sonunda İbrahim Kaş buruk bir şekilde takımdan ayrılarak Getafe'nin yolunu tuttu. Sonra da terlik kriziyle diğer 2 İbrahimler süresiz kadro dışı kaldı ve gönderilmelerine ramak kalmışken ( aslında resmi açıklamaya göre ramak da kalmamıştı ) takımda kaldılar. Dolayısıyla aynı isimli 4 futbolcuyu birden aynı sezonda gönderme rekorunu elimize geçirmemize de ramak kalmış oldu.

Bunu niye mi yazıyorum ? Bu haftanın BFFK birincisi Gökhan 'ın kadrosuna bakıyorum ve kadrosunda 4 tane aynı isimli oyuncu görüyorum : Murat Kalkan , Murat Tosun , Murat Ceylan , Murat Şahin . Bu hafta 4 Muratlı kadrosuyla 97 puan alarak birinci oldu Gökhan ama Beşiktaş da 4 İbrahimiyle sezona çok iyi başlamıştı. The Four Horseman Of The Apocalypse ( Mahşerin Dört Atlısı ) 'in laneti er geç seni de bulacaktır. Bu hafta seni takımın GS ihya etti ama Bundan sonra ayağını denk al ey Sadrazam Gökhan Paşa !!!

Hiç yorum yok: