2 Temmuz 2009 Perşembe

Fantezi Futbol Ödül & Site Alternatifleri

Biliyorsunuz Tunç Bozacılar arkadaşımız ki ''bu ben oluyorum'' ; Lig Tv fantezi futbol oyununda Türkiye 1.si olarak spektaküler bir başarıya imza attı . Olağanüstü bir olay olmasından öte arkadışımız ; bu gibi derecelere ulaşabilmenin de mümkün olduğunu herkese göstermiştir . İlk sezon Ntv ile başlayan yarışmamız geçtiğimiz sezon Lig Tv ile devam etmiş olup Türkiye derecesine giren kişilere ise herhangi bir ödül verilmemiştir . Bu da önümüzdeki sene hediye verecek olan fantezi futbol sitesini seçmemizi farz kılmıştır . Ayrıca Türkiye'de oynayabileceğimiz fantezi futbol oyunlarından seçim yapmamıza ve bunun da hep beraber olarak karar sürecine girmemize neden olmuştur . Site tasarımı , futbolcu seçim kolaylığı , iletişim ve ödül seçeneği bizleri en doğru siteye yönelendirecektir . Ben sizlere siteleri ve geçen sene verdiği ödülleri söyleyeyim sizler de kendi fikirlerinizi bizlerle paylaşın .

Ntv : Toshiba Satellite L300 - 1EF Notebook


Fanatik : Sony Bravia 52* LCD TV

Cnn Türk : Toshiba D-R255 DVD Recorder

Sporx : HP Pavillion Diz Üstü Bilgisayar

Maraton : Mini Cooper

4 yorum:

Seçkin Köksal dedi ki...

Bu durumda tabi ki Maraton tercih edilecektir. Ama o zaman da (Maraton'u hiç incelemedim bu arada) diğer kıstasların hiçbirine bakmamak lazım. Ya şu işi biz kendimiz beceremez miyiz acaba???

Engin Gürses dedi ki...

ben acıkcası bu arabayı vereceklerıne ınanmıyorum. Tvdekı pek çok yarısmanın odullerını vermedıklerını , gecıktırdıklerını , eksık verdıklerını , ısı yokusa surduklerını bırını ağızlardan cok duydugum ıcın ınanmıyorum mını cooper vereceklerını. Ama belkı notebook , tv gıbı kucuk hedıyelerı verırler.

Engin Gürses dedi ki...

bırıncı ağız

Tunç Bozacılar dedi ki...

mesela bu sene benim yapacağım gibi de olabilir ;

tüm ff oyunlarına kayıt yaptırıp her oyun için kadro yapacağım ... ancak bizim beraber oynayacağımız apayrı olacak tabi . bir ödül için ki vermeyecekleri evet olasıdır ; maratona geçmek fikri cazip gelmiyor ... lig tv çoğu özelliği ile on basar diğerlerine .
yine de herkesin fikir birliği önemli .