2 Şubat 2009 Pazartesi

18.Haftanın Sonuçları


Yukarıdaki fotoğrafın üzerine tıkladığınızda görecekleriniz şunlardır :
1- Tunç Bozacılar 98 puan almıştır .
2- Tunç Bozacılar haftanın 14. sü olmuştur .
3- Tunç Bozacılar Türkiye Genel Sıralamasında 1. olmuştur .

Evet yanlış okumadınız vallahi birinci billahi birinci . En yakın rakibi ve koçerosu tarafından Ankara Etimesgut 'daki askeri birlikten aranarak bu müjdeli haber ile güne başlayan Tunç Bozacılar abarttı ve 120 bin küsür oyuncu içinde en tepede yer alarak beni bile şaşırttı :) Hiç gerçekleşeceğini düşünmediğimiz bir şeyi mümkün kıldı . Kaptan tercihi Tello 'su ile , ileride futbolcu olduğunu sanmadığı Youla 'sı ile , kalesinde Ivankov 'u ile 98 puan alan bu ballı çocuk haftanın birincisi olurken bu başarıya yedinci kez ulaşarak parmak ısırtmıyor değil . Ne kadar süre orada kalır haftaya ne olur kaçıncılığa düşer bilmiyorum ama bu fotoğraf arşivimizin en güzel yerinde kayıt altında kalacaktır . Alnından öpüyoruz seni Tunç Bozacılar (Gerçi bu nasıl olacak bilmiyorum) :)

İkinci sırada yer alan Barış Akdemir 'in yükselişi devam ediyor . Aldığı 86 puanın içeriğinde en dikkat çekici futbolcu haftanın yıldızı olan Youla 'dır . Kaptanı Alex 'ten 16 puan alırken süpriz bombası Volkan Şen 'den hayal ettiği verimi alamamıştır . İkinci haftadan itibaren aramıza katılmasına rağmen Türkiye Genel Sıralamasında 735. sıraya yükselmesi bu oyuna ne kadar çok emek verdiğinin göstergesidir . Arkadaşımıza bundan sonraki haftalar için başarılar diliyoruz ve haftanın sıralamalarını yaptığı için kendisini (özellikle ben) tebrik ediyoruz .

Geçen hafta Kayserispor defansından sıfır çekip bir de üstüne Zapo kırmızı kart görünce bir lanet olduğuna inandığımız Gökhan Tavukçu üzerinde kara bulutlar geziniyor . Sivassporlu Bilica 'dan yine kızaran arkadaşımız Ataköy Camii 'nden namaz arkadaşı Bouzid 'den de -1 'i görerek lanetin devam ettiğini bizlere gösterdi . Yine de aldığı 79 puan ve Türkiye Genel Sıralamasında 45. sıraya yükselmesi ile de madalyonun diğer yüzünü gözümüzün içine soktu . Her sene bir rakip seçerek onunla çekişen arkadaşımız için bu yılki şanslı isim Oğuzhan Aksu olurken müthiş rekabet genel sıralamamızdaki sıra değişimlerini farz kılıyor . İki arkadaşımıza da başarılar diliyoruz ve sıralamaların yazarı Barış Akdemir 'e dönüyoruz , Barış ?

Tunç Bozacılar

( Evet kardeşim kısa ve öz bu haftanın değerlendirmesini yapmak gerekirse ; Bana göre BFFK ve Tunç Bozacılar için tarihi bir hafta oldu . Tunç kardeşim sezon sonuna kadar liderliği bırakma arkandayız hep beraber . Bu arada haftanın ve pazar gecesinin müthiş sözü yine Tunç Bozacılar 'a ait . İnönü Stadı 'nda Beşiktaş maçından gelmiş arkadaşımız telefonda bana ''Kardeşim Sivok oynadı mı'' diye sorunca bir an duraksadım . Bu rekorları alt üst eden arkadaşımızın maçı nasıl izlediği meçhul .......... artık :))

Ligimizde ise ilerleyen haftalarda daha da rekabet artacak buna çok eminim ... BFFK ve bu site için Tunç kardeşime yardım ediyorum ... Çorbada benim de biraz tuzum oluyorsa ne mutlu bana ... Tekrar onu tüm BFFK ailesi olarak tebrik ediyorum ve son bir söz söylüyorumm ... Sessiz ve derinden GE-Lİ-YO-RUM )

18.Haftanın Sonuçları
1 Ters Manyel (Tunç Bozacılar) 98 puan
2 Fenerbahçemspor (Barış Akdemir) 86 puan
3 CHİCKENER (Gökhan Tavukçu) 79 puan
4 FREEZONE34 (Eray Tayyar) 78 puan
5 12 Angry Men (Engin Gürses) 77 puan
6 İsyankar (Birol Sezgin) 72 puan
7 NewYork Türkiyemspor (Onur İhtiyar) 71 puan
8 Yerebatan (Oğuzhan Aksu) 70 puan
9 Owenson (Emre Ocakoğlu) 68 puan
10 Zia2006 (Mahmut Aras) 67 puan
11 Braunschweig (Kadir Bülent Şener) 64 puan
12 Cimma (Tolga Güven) 64 puan
13 Seckin United (Seçkin Köksal) 59 puan

Genel Sıralama
1 Ters Manyel (Tunç Bozacılar) 1366 puan
2 12 Angry Men (Engin Gürses) 1338 puan
3 CHİCKENER (Gökhan Tavukçu) 1281 puan
4 Yerebatan (Oğuzhan Aksu) 1276 puan
5 Owenso (Emre Ocakoğlu) 1247 puan
6 FREEZONE34 (Eray Tayyar) 1231 puan
7 Zia2006 (Mahmut Aras) 1230 puan
8 Braunschweıing (Kadir Bülent Şener) 1213 puan
9 Seckin United (Seçkin Köksal) 1165 puan
10 Fenerbahçemspor (Barış Akdemir) 1165 puan (+47)
11 İsyankar (Birol Sezgin) 1157 puan
12 NewYork Türkiyemspor (Onur İhtiyar) 1115 puan (+47)
13 Cimma (Tolga Güven) 1047 puan

Barış Akdemir


1 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

ahahahah diyalog gibi oldu msn hesabı :))