21 Mayıs 2009 Perşembe

Uefa Finali ...

Video tarihi tahminen 2008 Ağustos ayı olup Bffk 2007-2008 sezonu hediye kurası olduğunu belirtirim . Kuranın en heyecanlı hatta tek heyecanlı anı Uefa final biletlerinin hangi ballıya çıkacağı konusuydu ve bu konuda ki eşsiz tahmini ile Tunç Bozacılar kendini Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı 'nda Gökhan Tavukçu kardeşiyle yan yana bulmuş oldu . Sıcak hissedilen şeyin Kinder süpriz yumurta olduğunu hatırlatır , bu törenden daha görkemlisini bu seneye nasip olmasını dileyelim . Ters Manyel ; Beşiktaş - Atalanta ha ! Teşekkürler Halit Başbuğ ...

Öncelikle herşey geçen sene Halit Başbuğ arkadaşımızın sezon sonu kazanacak yarışmacımıza 2009 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı 'nda Uefa Kupası final bileti vereceğini açıklamasıyla başladı . Diğerlerinin forma veya spor ekipmanları verdiği bir ortamda Formula -1 hediyesinin de hani farklı olarak göz ardı edersek , kazanma adına motivasyonun bir numaralı aracı olup çıkmıştı bu ödül tabiri caizse . Hediye eşiğimizin bir hayli aşmış olan ve her okuyanın kendini tekrarlamasına yol açan Halit Başbuğ ve bu güzide hediyesi kısmet o ki bffk ikincisi Gökhan Tavukçu arkadaşımıza nasip oldu . Galatasaray 'ın sene başındaki performansı ile iyice gaza gelen ve takımını finalde canlı seyretme şansını bulan arkadaşımızın bu hayali Fenerbahçeliler 'in yoğun totemleri ile gerçekleşmese dahi dün oynanan ve Ukrayna ekibinin kupayı almasıyla son bulan organizasyonda bulunup gereken hazzı gerektiğince alıp aşmıştır . Kura çekildiği vakit Tunç Bozacılar 'a diğer bileti vereceğini söyleyerek arkadaşımızın gönlünü alan Gökhan Tavukçu dün akşam Kadıköy 'deki finalde hediyeyi vaadeden Halit Başbuğ ile buluşmuş fotoğraftan da anlaşılacağı üzere tribünde hediyesini teslim almıştır . Temsili teslim törenini ölümsezleştiren şahsıma dair bazı eksik arkadaşları (misal ; Engin Gürses) yakıştıran zihniyetleri kınasam da sizlerle bu anı paylaşmayı uygun bulduğumu belirtirim .

Bu sene oyunumuza yeni katılan arkadaşlarımız için güzel bir referans olacağını düşündüğüm bu buluşma sonrası beklenen kalitede bir final olmasa da son Uefa finalinde Fenerbahçe Stadı 'nda bir Beşiktaşlı ve bir Galatasaraylı 'nın eski dost Lucescu 'nun kupayı kaldırışınıı görmek de hoş bir enstantene olmuştur . Hava soğuk , takımların ismi beklendiği gibi olmasa da arkadaşlık sıcak ve bizim rekabetimizin daha çekişmeli olduğunu söyleyebiliriz . Sözünde duran Halit Başbuğ ile Gökhan Tavukçu arkadaşlarımızı tebrik eder oyunumuzu güzel kılan ve kıldıran her türlü alternatife saygılarımızı sunarız . Unutmadan gecenin lafını sarfeden arkadaşımızız şahsen yılın adamı ve yılın lafı olarak sitemizin baş köşesine koymak istiyorum . Sahibi Halit Başbuğ , lafın aşağı yukarı hali ise şu ; Abi siz naaptınız , hala devam mı oyuna ?

Bffk Ödül Töreni Videosu
Bffk Kura Çekimi Yazısı

Uefa Final Maç Fotoğrafları

Uefa Finali Maç Yazısı

3 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

ya paşa bır şey soyleyeceğım: Benım 4 hedıyem olması lazım :))))

Engin Gürses dedi ki...

ben de kendı paramla gelirim diyorum videonun sonunda . Daha askere gıtme kararı almamışım demek ki o zamanlar ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

bir koltuk boş bıraktık biz ... senin için ...