13 Şubat 2009 Cuma

20.Hafta Analizi - Pazar


Denizlispor - Konyaspor

Beşiktaş bu takımı yenemediyse o bizim futbolcuların aptallığındandır diyorum arkadaşlar . Toplama takım görüntüsü veren Konyaspor karşısında Denzilispor gol yemesine rağmen bu maçı alacaktır düşüncesindeyim . Ama Konya ’nin dış sahadaki başarılarını asla unutmayın . Yedek oyuncu için Veysel laneti düşünülebilir . Roberts ‘in durumu maç saati kesinlik kazanacak . İlla Denizli ‘den alacağım diyenlere Bungora veya Çağlar alternatif olabilir . Konya tercihliler ise Da Silva adlı frikik ustası ile puanları götürebilirler .

Denizlispor : Caner cezalı . Roberts maç saati belli olacak , İzzet , Murat ,Süleyman sakat .
Konya : Fahri Tatan kadro dışı , Serhat ve Caner haftaboyu antremanda takımdan ayrı çalıştılar .

Ankaraspor - İBB

F.Bahçe galibiyeti ile herkesi şaşırtan bunun yanında 2 cezalı da vererek eli kolu bağlanan İBB ‘nin Ankara deplasmanında işini çok zor olarak görüyorum . Canlı yayınlanan maçlarda coşan Abdullah Avcı ve ekibi kameralardan uzak güzel bir mağlubiyet alacağa benzer . Ankaraspor ’un inişe geçen grafiğine rağmen bu maçı alacağını düşünerek herkesin artık ezberlediği adamımdan gol ve goller bekliyorum .

Ankaraspor : Baki ve İbrahim Ege sakat .
İBB : Hasagiç belirsiz . Ekrem , Mahmut , Tjikuzu cezalı .

Kocaelispor - Kayserispor

Son üç maçı uzak durulması gerekenlerden seçtim . Ne oynadığını asla anlayamadığım ama ne oynamadığını tahmin ettiğim Kayserispor ile can havliyle saldıracak olan Kocaelispor Körfez ‘de karşılaşıyorlar . Defans oyuncu kaynağımızın bu hafta kurumuş olduğunu düşünerek Taner veya Mehmet Topuz tercihlerini siz değerli okuyucuların tercihlerine bırakıyorum . Maç günü belli olacak sakat oyuncuların fazlalığı seçeneklerimizi daraltsa da bizleri çok gollü bir maçın beklediğini düşünüyorum .

Kocaelispor : Serkan , Serdar , Murat sakat .
Kayserispor : Furkan cezalı . Puroviç , Koray , Aydın sakat .

Bursaspor - Sivasspor

Tüm arkadaşlarımızın en çok tercih ettiği takım olan Sivasspor şampiyonluğa koşar adım ilerlerken Mehmet Yıldız ‘dan yoksun olarak çıkacağı maçta asla favori değil bana göre . Kaçınılması gereken bir maç olarak görüyorum . Ertuğrul Sağlam ‘ın gelmesinden sonra F.Bahçe maçları hariç iyi sonuçlar alan Bursaspor , taraftarının da dasteğiyle bu maça asılacaktır . En azından ben bu şekilde düşünüyorum . Ters bir şey olursa bardağım Ana-Dolu derim ! Volkan 'ın olmaması kayıp ancak çekik gözlü arkadaşın takıma hemen adepte olması olumlu bir işaret . Sivasspor bildiğiniz gibi ne yapsalar ne etseler mağlup olmuyorlar . Son 2 senenin tartışmasız en iyi takımı . Buna rağmen iddiacılar beraberlik fantezi futbolcular ise defanstan oyuncuları yazabilir .

Bursaspor : Yenal sakat . Volkan Şen cezalı .
Sivasspor : Hayrettin sakat . Mehmet Yıldız cezalı .

Beşiktaş - Trabzonspor

Büyük ihtimalle Delgado ‘yu uzun bir süre sonra önümde seyredeceğim bir maç için duygusal olarak kazanırız , mantıksal olarak ise oyuncu tercihlerini diğer takımlardan kullanırım diyorum . Pazar gecesi tüm maçlarımı tamamlamış , iyi puanlar almış bir fantezi futbol sevdalısı olarak maçta yerimi alacağımı hayal edip herkese bol şanslar diliyorum .

Beşiktaş : Holosko ve Ekrem sakat .
Trabzonspor : Ferhat sakat .

Haftaya yine öngörülerimi sizlerle paylaşmak için görüşmek üzere …

2 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

oh be rahatladım. fb maçındaki kural hatasından dolayı maç tekrarlanacağı için çok sevinçliyim...

Tunç Bozacılar dedi ki...

:))))))))))