9 Mart 2009 Pazartesi

23. Haftanın Sonuçları


23.Haftanın Sıralaması
1 12 Angry Men (Engin Gürses) 62
2 Fenerbahçemspor (Barış Akdemir) 60
3 İsyankar (Birol Sezgin) 60
4 Braunschweig (Kadir Bülent Şener) 59
5 Freezone34 (Eray Tayyar) 58
6 Yerebatan (Oğuzhan Aksu) 58
7 Ters Manyel (Tunç Bozacılar) 57
8 Cimma (Tolga Güven) 57
9 Owenson (Emre Ocakoğlu) 54
10 NewYorkTürkiyemspor (Onur İhtiyar) 50
11 Chickener (Gökhan Tavukçu) 48
12 Zia 2006 (Mahmut Aras) 46
13 Seçkin United (Seçkin Köksal) 45

Genel Sıralama
1 Ters Manyel (Tunç Bozacılar) 1726
2 12 Angry Men (Engin Gürses) 1665
3 CHICKENER (Gökhan Tavukçu) 1634
4 yerebatan (Oğuzhan Aksu) 1565
5 owenson (Emre OCAKOĞLU) 1551
6 braunschweig (kadir bülent şener) 1546
7 FREEZONE34 (eray tayyar) 1535
8 zia2006 (Mahmut Aras) 1521
9 fenerbahçemspor (barış akdemir) 1488 (+47)
10 isyankar (birol sezgin) 1472
11 Seckin United (Seçkin Köksal) 1456
12 NewYork Turkiyemspor (Onur Ihtiyar) 1431 (+47)
13 Cimma (tolga güven) 1310

Barış Akdemir (fenerbahçemspor)

Yine bir futbol gününden herkese merhabalar . Hava temiz , güzel , tribünler dolu . Zemin futbol oynamak ve üzerine bol bol konuşmak için müsait . Bağlantılarımız olacak , arkadaşlarımız bize maçın oynandığı şehirlerden yardımcı olacaklar . İlk bağlantımız İstanbul ‘a . Mikrofonlarımız Tunç Bozacılar ‘da . Tunç ?

- Askere gitti biraz afalladı , sallandı ama düşmedi . Takip edebilmesi biraz zordu yardım gerekti çabaladı uğraştı ve yine başardı . Herkesin yerinde saydığı haftada 62 (tavşan) puanla zıpladı zirveye sıçradı ve tüm arkadaşlarının önünde yer aldı . Artık daha çok takip edebilecek , çalışabilecek ve uğraşabilecek . Rahatladı , farkı eritmeyi başardı . Engin Gürses balonları uçurmalı zira 61 puan kapanmayacak bir şey değil … Şimdi Seçkin Köksal ‘a bağlanıyoruz .

- Abi gol yemez diye Trabzon ve Beşiktaş ‘tan ikişer adam aldım defans döküldü … Nobre oynamaz diye tüm takımı değiştirdim yaw . Tolga Güven orda durumlar nasıl ?

- Valla ben yapmıyorum kadromu anlamadım gitti . Bir bakıyorum bunlar aldığım adamlar değil . Şifremi Emre Ocakoğlu biliyor , belki o yapıyordur ! Gökhan Tavukçu ‘dan dakika ve skor alıyoruz .

- Ben yazı yazmak istiyorum . Quit . Ben çıkıyorum abi . Oyundan istifamı isteyeceğim . Beceremedim bu hafta . Kılıçarslan oynamaz dedim oynadı . Ayrıca bir gün tutturacağım şu dörtlü defansı . 35 puan alıcam . Alaaşşşağı edicem o ..... Neyse ; mikrofonlarımız tekrar Tunç Bozacılar ‘da .

- Haftalardır arzu ettiği yerlere bu hafta daha da çok yaklaşan Barış Akdemir 2 puanla birinciliği kaçırmasına mı yansın yoksa ilk hafta oyunumuza dahil olup da çok daha fazla puan alamayışına mı ? 60 puan ile ikinci sırada yer alarak her hafta attığı adımları sıklaştıran arkadaşımız koşarak yürüyor zirveye doğru . Engelleri tek tek atladı … Mikrofonlarımız Mahmut Aras ‘ta …

- Gooooooolll . Bobo Bobo Bobo … Heyt bea . Gole bak … Akrabaaaaa . Sen de yok galiba Bobo , sevinemedin ?

- Yok be akraba alacaktım valla , keşke alsaydım ...

Seçkin Köksal : 17 haftadır yani ilk yarı boyunca Baros 'u almayı unutmuşum abi .

Barış Akdemir : Tunç ; Eray Abi 'nin kaptanını söylüyorum , yaz ...

Dakika ve skor almak için şimdi Eray Tayyar ‘dayız .

- Erkan Sekman ‘ı nasıl almadım ya ? Mıhlama ağır geldi Tunç

Engin Gürses : Kadir Bülent Şener kadrosunu yollamış , Martin Kus 'a dikkat diyor .

Emre Ocakoğlu : Kamanan zenciymiş oğlum !

Tekrar Tunç Bozacılar ‘dayız . Tunç ?

- Evet Birol Sezgin , nasıl isyankar olmasın sevgili dinleyiciler . Paşa dün akşam kendisini aradı ve birinciliğini kutladı . Hadi yine iyisin Birol birinciliğin hayırlı olsun dedi . Şom ağız faktörü ve gulyabanilik kavramı gereği o anda anladım ki Birol Sezgin ‘in birinci olma şansı imkansızdı . Şimdi daha iyi görüyoruz kendisini 60 puanı ile üçüncü sırada Paşa ‘nın kulaklarını çınlatırken … Florya Köroğlu Pide Salonu ‘ndayız …

- İbrahim Üzülmez nalet herifi çıkartmış ilk yarıda , nerden aldım offf … Esami listelerini çıkarın beyler . Mikrofonlarımız tekrar Gökhan Tavukçu ‘da …

- Baros ‘un golü verildi beaaaa … Hem de Kewell asist .

Oğuzhan Aksu : Ben çok iyi atarım ...

Engin Gürses : Ben daha iyi atarım …

- Onur İhtiyar Amerika 'da abi gelemez ...

Tolga Güven : Kim yapıyor abi benim kadroları . Fenerli galiba hep Fener 'den alıyor .

Tekrar beraber olacağız sevgili dinleyiciler şimdi merkez stüdyolarımızdayız .

Tunç Bozacılar ‘ın genel sıralamada birinciliğini koruduğu haftada ; orta sahanın sağ çaprazında kalan bölümün 20 metre gerisinde kalan alanda pasını verdi ve Engin Gürses topu ayağına aldı , kafasını kaldırdı arkadaşlarına baktı , Şeref tribününün 10 metre önünde Gökhan Tavukçu arkadaşından pas istedi elini kaldırdı bana at dedi , ama o Oğuzhan Aksu ‘yu gördü , Oğuzhan Aksu kendi gitme çabasında ve sağ kanattan bindirme yapan Emre Ocakoğlu ‘nun önü boş , top hala Oğuzhan Aksu ‘da . Durdu çevresine baktı , Kadir Bülent Şener yatarak müdahalede bulunmak istiyor ama topu sakladı orta saha çizgisine paralel Eray Tayyar ‘ı gördü . Hemen önünde pres yapan Mahmut Aras . Bastı , çekti , döndü ve kendi etrafında bir tur attı . Takım arkadaşı Barış Akdemir ile ver-kaç denemesi başarılı oldu , rakip ceza sahasına 40 derecelik açıyla bakan yarı dilimin 15 metre gerisindeki 4. ışıklandırma lambasının kuzeyindeki maraton tribününün hemen sağından içeri doğru bir orta açma çabasında ortalıyorrrrrrrrrrrrrrrrr ... Mutlak gol pozisyonu ... Birol Sezgin , Seçkin Köksal ile birlikte aynı anda yükseliyor ve top açılıyor . Karambol ceza sahası içinde , müthiş heyecan ... Son dokunan Onur İhtiyar mı diye bakıyoruz . Şimdi Tolga Güven topa sahip oldu . Gol olması içten bile değildi sayın dinleyiciler . Dakikalar birer birer geçiyor , hakem saatine baktı ve bitirdi . Maç bitti sevgili dinleyiciler , gol yok , 0-0 . Beraberlik ... Zaten en önemlisi de buydu …

Reksan reklam ve Tunç Bozacılar birlikte sundu …

3 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

Sonuçlar bir kaç puan değişecek sanırım. İBB 'den Erman Kılıç a 5 puan verilmiş. Yine İBB 'den Marcin Kus 'da 6 puan almış. İBB gol yemedi diye hesap etmişler sanırım .

Engin Gürses dedi ki...

İBB 'yi halen düzeltmediler !!!

Tunç Bozacılar dedi ki...

ezergecerus'da hem martin kus var hem de baros ...
eğer düzeltirlerse 1 puan fark kalacak ... bu lig tv hakkımı yemeye devam ediyor ...