27 Mayıs 2009 Çarşamba

bffk2.blogspot.com


Ismiyle müsemma

En Iyı Lıgler
1. balkes teksas 2192.40
2. BFFK 2188.30

Bıldığınız gıbı En Iyı Lıgler Sıralaması haftalık ortalamalar alınmadan , toplam puanlar dırek takım sayısına bolunerek hesaplanıyor. Boylece son hafta oncesı , önceden deklere ettığımız gıbı anlayışlarına sığınarak Atletıco Isyan , Isyankar ve bır hafta geç oyuna başlayan fenerbahçemspor ve NewYork TurkiyemSpor takımlarıyla bır haftalığına bır ayrılık yaşadığımızda , Lıgımız Turkıye 2.lığıne yukseldı. Ve 1. ıle puan farkımız sadece 4 !!!

8 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

ben derimki BFFK 'ya çifte kupa yakışır . :))))) Tunç BOZACILAR ...

Barış Akdemir dedi ki...

valla olmaz olsun böle bffk federasyonu istemiyoruz..
koltuk sevdası yüüznden ligden atılıyoruz.. bidaha da benim için one minute BFFK..işe yarar işallah yoksa Engin Gürses' in çekeceği var benden tek başına iktidar olmus bffk yönetimini hiçe saymıs kararda ..:)))) TUNÇ BİLGİLERİNE...

Barış Akdemir dedi ki...

bence 1-2 kişi daha çıkaralım 1. olalım bence...:))

Tunç Bozacılar dedi ki...

yok daha neler !
isterseniz tek başıma kalayım , zaten tek başına takımım ben :))))))))))

Tunç Bozacılar dedi ki...

paşa çıkmasın tam bir takım oyuncusu o . hamal o . sınırlı yetenek . yönleyici . bir tayfur bir yasin bir MALdonadO :=)))))))

Engin Gürses dedi ki...

Hıle yalan dolan yok Barış , adamlar kumulatıf ortalama hesaplamıyorlar. Dolayısıyla sızın 1 hafta eksık olan puanınınız dırek 33 e bolunuyor maalesef.

tek başına karar almış falan derken de bunu zaten önceden belırtmıştık Emre Ocakoğlunun serı onerılerınden bırınde .

Tunç Bozacılar dedi ki...

bArış ; bu paşa arkadaş çok ciddidir , papyonla doğmuştur kendisi ! Baksana şapkasına kraliyet ailesinden den diri den den şebekemden kork :)))))

Barış Akdemir dedi ki...

engin paşam kızma be takıldık daha önceden söylendiğini biliyorum agresifim diyosun yani bu konuda :)) paşam 1-2 kişi idaha çıkartsan 1. olamıyomuyduk pekii bence olurdukk şimdi heyecan yapcaz ligimiz için... :))