28 Mayıs 2009 Perşembe

Tunç Bozacılar 'ın Neyi Eksik ?


BFFK ismimiz ve yaptıklarımızla bir seneyi daha geride bıraktığımız şu son günlerde sene boyunca süren heyecan , keyif ve muhabbetin sonuna gelmekten burkulan yüreğimizi onarmakla meşgulüz buralardan birşeyler paylaşarak . Altta gördüğünüz öneriler üzerine eksiğim yok allaha şükür fazlam var diyen biri olarak listemi sıralamaya başlamadan önce benim de bazı fikirlerim mevcut demek istiyorum . Emre Ocakoğlu bazı önerileri yapadursun , bizler de bu önerileri düşüneduralım ama asla durmayalım ve önümüzdeki senenin yapılanması içine şimdiden girişelim . Öncelikle 13 kişilik yarışmamızdan çıkmak isteyen arkadaşlarımız var mı ? Varsa sebepleri nelerdir ? Bunu iyi analiz etmek zorundayız . Benim bildiğim 10 kişi kemik kadro 2009-2010 sezonunda da bizlerle birlikte olacaktır . Bu konu hakkında düşüncelerini paylaşmak isteyen yorum bölümünden lütfen bize ulaşsın . Katılmak isteyen arkadaşlarımız da olacaktır . Çevrenizde bu işe gönül vereceğini düşündüğünüz kişiler var ve bir sene boyunca takip edecek kadar tutku dolu olacak iseler ne kadar çok kişi o kadar kaliteli rekabet sistemimiz geçerlidir . Ayrıca sitemizin daha çok gezilmesi , görülmesi ve izlenmesi gerektiği kanaati son zamanlarda daha da çok bizleri uyarıyor . Ben ve arkadaşlarımın yazdıkları ve paylaştıklarına ilgisiz kalınmasının ne demek olduğunu en iyi bilenlerden biri benim . Sitenin daha çok ziyaret edilmesi ve ilgilenilmesi düşüncesindeyim . Bunun için de fikirlerinizi bekliyoruz . Zaten tüm bu konuştuğumuz konular üzerie yaz mevsiminde daha çok kafa patlatacağımızı umut ediyorum . Gelelim yapılması düşünülen ya da beyin fırtınası içine çekmek istediğim konu başlıklarına ...

1 - Önümüzdeki sene oyunumuz başlamadan önce vaadedilecek tüm ödüller belirlenecektir . Böylece bu sene olduğu gibi ilk haftalardaki kopmalar ve ilgisizliğe yol açacak her hangi nedenler önlenmiş olacaktır . Hepimiz fikir birliği içindeyiz ki ; motivasyonumuzun en önemli kaynağı bu vaadedilen hediyelerdir .

2 - Tüm yarışmacılarımız bir büyük ödül vermeye söz vereceği gibi , bunun yanında bir de küçük çam sakızı çoban armağanı hediyeyi arkadaşlarına vaadedecektir . Bunun sebebi yıl içinde rekor kıran (örneğin : ilk 100 'e giren , en çok puanı alan vb...) arkadaşlarımızın bu emeğini karşılıksız bırakmamaktır . Bunun için para tutarındaki sınır Temmuz ayında belirlenecektir .

3 - Hediye paylaşımı tüm yarışmacılarımızın fikirlerine danışılarak belirlenecek olup daha önce yapıldığı gibi bir üstte yer alan arkadaşımız için opsiyon tanıma fırsatına yine yer verilecektir .

4 - İlk sene ntv , bu sene lig tv . Peki önümüzdeki sene hangisi ? Bunu araştırıp belirleyecek ve sizlere haber verecek olan Bffk Yönetim Üst Kurulu , gerekli açıklamayı liglerin başlamasına kısa bir süre kala paylaşacaktır . Buradaki kıstas ; olası ilk 3 'e ödül veren , puanlama sistemi düzgün olan , site içi tasarımı kolay anlaşılır olan , bir sıkıntımız olduğu zaman bizlere cevap verebilen ve popüler olan bir site olmasıdır . Belirtmek gerekirse , ilk 3 yarışmacıya ödül verilmemesi haricinde bu seneki sitemiz bizlerin beğenisini kazanmıştır .

5 - Fantezi futbol oyunumuzun fikir babası ve site kurucusu Engin Gürses ile Tunç Bozacılar , Barış Akdemir , Kadir Bülent Şener ve son zamanlarda Emre Ocakoğlu dışında siteye yazı ve yorum yazmayı deneyen arkadaşlarımızı görememekteyiz . Herkese yönetici izni verilmiş olup bizlerin bu kadar önem ve özen gösterdiğimiz bir olguya kayıtsız kalmanız bizleri çok üzmektedir . Bu konuyla alakalı önümüzdeki sene bir takım önlemler alınacaktır .

Şimdilik ufuk açmaya yönelik fikirlerimi sunmuş bulunmaktayım . Bu başlık referans alınmak üzere üstüne daha çok konuşup kafa yormaya devam edeceğiz gibi görünüyor . En azından düşüncelerimiz bu yönde . Sizlere fikirlerinizi bizlerle paylaşınız ve bu oyunumuzda bizlerle birlikte hareket ediniz . Zaman ayrdığınız için teşekürler . Sağlıcakla ...

9 yorum:

braunschweig dedi ki...

´ben her karara karsi fikrimi soylemeye hazirim.bence bu sitenin takip edilmesi yorum yapilmasi gibi ciddi yaptirimlarda uygulanmali.hediye almak vaad etmek le is bitmiyor yorumlar yapalimki lige zevk gelsin .cuma gunu 15 dk takim kur pazartesi 10 dakika puanini gor sonra cumaya kadar bekle .bence bu hic dogru degil yorumlar yapmali herkez fikir uretmeli her hafta en az sirayla bir kisi haftanin yorumunu yapmali bence. yapmiyana ceza pauni uygulamasi getirilmeli sene sonu alinan ceza puanida kendisinden cekilmeli..hangi sitede kalinicagina gelince bence bu site yani ligtv iyi.daha iyisi varsa tabi neden olmasin!!!

Tunç Bozacılar dedi ki...

bak herkes senin gibi bu şekilde fikirlerini belirtse çok güzel olacak ama nerdeee ...

Seçkin Köksal dedi ki...

Yakında yorumlarıma başlayacağım

Tunç Bozacılar dedi ki...

YAKINDA:))))

Tunç Bozacılar dedi ki...

SEÇO'YU BURADA GÖRMEK BİLE MUTLULUK VERDİ HA :)

Seçkin Köksal dedi ki...

Saol kardeşim. Artık sık sık takılırım buraya. Biraz geç kaldım gerçi ama olsun.

Engin Gürses dedi ki...

ha ha şok oldum burda . Seçoyu görunce .

Tunç Bozacılar dedi ki...

atma şok olmuş muş ... erzurum siirt muş ...

Engin Gürses dedi ki...

sus ulan kuş