5 Aralık 2008 Cuma

13.Haftanın Tahminleri

Evet arkadaslar gecen haftanin lideri olarak bu hafta icin hepnize basarilar diliyor ve benden daha az puan almaniz temennisinde bulunuyorum. Artik Tunç' un sakatliktan cikmasi ile bu haftaya da tam kadro olarak devam ediyoruz . Tabii giden ya da ligimizden cekilen arkadaslari saymazsak :)

Avrupa defterini bu hafta Galatasaray ile açtik haftaya da Fenerbahçe ile devam edecegiz.Galatasaray'in aldigi galibiyet serisini Fenerbahce' nin de devam etmesi umidi ile mac saátini bekliyorum.Umarim basarili oluruz ve bir sonraki turda Wolfsburg a rakip oluruz.neden Wolfsburg cunku bana 20 dakika uzaklikta o sehir ve ben orada calisiyorum;)))) yani onemi cok buyuk benim icin ;)))

Her zaman oldugu gibi haftanin kare aslarini vererek yazima son veriyorum ve ayrica unutmadan Tunc ve Engin e teessüfleri sunuyorum cunku BLOG SAYFAMIZDA haftanin birincisinin sectigi müzik seciminde bana hicbirsey sormadiklari icin; Besiktas li degillermi kiskanclik iste onlar 2 kisi ben 1 yani beni cekemiyorlar 2 de 1 ayni seyi yapiyorlar.Bu arada amma cok 2 ve 1 rakamlarini yazdim bende anlamadim :)

Haftanin Kare Aslari = Beto, Colman, Ömer Catkic ve tabii ki Güiza ......

3 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

Bülent biraz kırptım yazıyı , kusura bakma ...

Engin Gürses dedi ki...

Bu arada sayfanın sağ tarafının şekli şemali biraz bozuldu . Ondan dolayı sağ tarafın güncellenmesi biraz eksik oldu. Umurım en kısa sürede aksaklığı gideririz ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

bu hafta kadromu 5 dakikada yaptım , paşa (engin gürses) saolsun yardım etti ... hiç ilgilenemedim sakatlara cezalılara 5 dakika bakıp güncelleyebildim .. bir tek yazıyı yazdım paşa asker koşuşturması içinde olduğu için görev bana düştü .. ameliyatta bile bu kadar uzaklaşmamıştım bu oyundan bu hafta bakamadım bile ... şarkı konusunda ve genel olarak bunları söyleyebilirim .. kusura bakma ...
bu arada abicim ; colman cezalı değilmiki ? kare asın blöf olmasın :))))