25 Kasım 2008 Salı

FF Kahramanları # 2 : Ali Zitttuni


İsyankar Birol bu haftasonu , lakabını neden aldığını gözler önüne sermekle meşguldu. Bunda çok sevgili "akrabası" Mahmut 'un , maçlar başlamadan önce aklını çelerek takımında yaptırdığı değişikliklerin ve böylece ellerinden uçup giden 20 puanın acı etkisi mutlaktı.

Çok derin analizler sonucu Mahmut, Antalyasporlu forvet Ali Zitouni 'yi ( "Zitttuni" okuyunuz. ) hem kendi takımına hem Birol 'un takımına aldırmış. Hangi Ali Zittuni derseniz , geçen senelerde Fantezi Futbol oynayanlar bu adamı iyi bilirler. 2 sene evvel "Afrika 'nın en iyi genç oyuncusu" ve "Tunus Gol Kralı" apoletleriyle 2. yarıda Antalyaspor 'a gelmiş , haftalarca gol atamamasına rağmen ısrarla FF kadrolarında ha patladı , ha patlayacak diye kendine yer bulmuş. Sonuç : 2. yarıdaki 17 maçın tamamında ilk 11 çıkmış , 1 gol 0 asist , Antalya küme düşer ...

En orjinal isimli futbolcular listesinde her zaman kendine üst sıralarda yer bulacak bu fuleli oyuncu böylece uğursuz kategorisine dahil edilir ... Antalyaspor 'un tekrar Süper Lige döndüğü bu sezon 'un istatistiklerine baktığımızda Zitttuni 'nin yine çizgisini hiç bozmadan istikrarını devam ettirdiğini görüyoruz : Bu haftaya kadar olan 11 maçın tamamında 90 dakika sahada kalmış Zitttuni (sadece bir maçta 89.dakikada oyundan çıkmış) ve attığı gol sayısı tabii ki de 0 ( yazıyla , rakamla , her türlü sıfır )

Bu hafta Djehoua 'nın yokluğunda en az 2 gol atar umuduyla takıma alınan Ali Zitttuni , 31. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı : 1 puan :)))

Hiç yorum yok: