20 Nisan 2009 Pazartesi

28. Haftanın Sonuçları


28. Haftanın Sonuçları
1 fenerbahçemspor (Barış Akdemir) 69

2 owenson (Emre Ocakoğlu) 68
3 Seckin United (Seçkin Köksal) 68
4 FREEZONE34 (Eray Tayyar) 66
5 Ters Manyel (Tunç Bozacılar) 62
6 NewYork TurkiyemSpor (Onur Ihtiyar) 62
7 yerebatan (Oğuzhan Aksu) 60
8 12 Angry Men (Engin Gürses) 59
9 braunschweig (Kadir Bülent Şener) 56
10 atletico isyan (Birol Sezgin) 55
11 zia2006 (Mahmut Aras) 54
12 CHİCKENER (Gökhan Tavukçu) 52
13 cimma (Tolga Güven) 38

Genel Sıralama
1 Ters Manyel (Tunç Bozacılar) 2072

2 12 Angry Men (Engin Gürses) 2004
3 CHİCKENER (Gökhan Tavukçu) 1962
4 yerebatan (Oğuzhan Aksu) 1891
5 braunschweig (Kadir Bülent Şener) 1889
6 FREEZONE34 (Eray Tayyar) 1881
7 owenson (Emre Ocakoğlu) 1871
8 zia2006 (Mahmut Aras) 1871
9 fenerbahçemspor (Barış Akdemir) 1826 (+47)
10 atletico isyan (Birol Sezgin) 1806
11 Seckin United (Seçkin Köksal) 1803
12 NewYork TurkiyemSpor (Onur Ihtiyar) 1737 (+47)
13 cimma (Tolga Güven) 1565

OoOoOoOoOoOoOoOoO Barışşşşş .... Barışşşşşşş ...

Barış Akdemir ... Perşembe gününden hafta sonuna uzanan saatlerdeki en önemli telefon arkadaşım . Kaç 11 söyledim ona ya da kaç puan hesaplaması yaptık cep telefonuyla bilemedim . Hep birinci olmak istediğini söylerdi . Yeri gelir beni över bazen millete söver ama bugüne kadar hep emeğinin karşılığını alamamaktan yakınan biri o . Barış Akdemir ... Fenerbahçe tutkusunu fantezi futbolda teknik direktör ismine yazmış bir sevdalı o . Asist veya sarı kart var mı mesajı atan bir istatistikçi o . Barış Akdemir ... Sonunculuktan üst sıralara yavaş yavaş , tırnaklarıyla , kazıya kazıya ... Şimdi yedinci sıraya ve dördüncü ile sadece 18 puan kalan farkla ... Barış Akdemir ... Estetik yoksunu sıralama yapmasıyla , sakat ve cezalılara elini bir kere dahi dokundurmasa da ... Barış Akdemir ... 69 puanıyla ... En sonunda başardın be usta ! Nice güzel haftalara ...

Fenerbahçe 'den başladık aynen devam edelim sıralamaya . İlk 4 kişi Arogonesli futbolcuların durumu ile ters oranda . Başarının ismi Fenerbahçe bu hafta . Aynı puanlı Emre Ocakoğlu ve Seçkin Köksal 68 puanla ... Eray Tayyar 66 puanla hemen arkalarında . Emre Ocakoğlu 'nun arada bir aklına gelen danışmalı taktiği işe yaramış baksanıza . Seçkin Köksal 'a sorumuz ise biraz geç kalmadın mı be aga ? Kaydet tuşuna basmayı bir daha unutmazsın değil mi Eray Tayyar baba ? Dördüncülük yarışında girildi keskin virajlara . Sıralandı yiğitler 20 puan aralığında . Bunun dışında Gökhan Tavukçu ile Engin Gürses arasındaki fark çıktı 42 puana . Tunç Bozacılar ile de aynı ha keza . Üstten o , alttan Tolga Güven seyrediyor arkadaşlarını merakla . Kadir Bülent Şener geliyorum demişti dördüncülüğe aman ha ! 2 puan indirdi farkı Oğuzhan Aksu durum fena . Mahmut Aras ile Birol Sezgin akraba , devam ediyorlar birbirlerini baltalamaya . Yattara 'yı çıkarttırmış arkadaşından bu defa . Birol Sezgin Ali Zetouni 'nin intikamını alırcasına ... Sesi çıkmayan biri varsa o da Onur İhtiyar 'dır bu haftalarda . Ne oldu Onur sana ? Nerelerdesin sıralamada , özledik seni ve başarılarını ha !

İsyanın diğer ismi Birol Sezgin yüzünden gerileyen BFFK ligimiz bu hafta 32. sırada yer almakta . Lig Tv sitesine sezon sonu ödül koyun maillerim sıklaşmakta . Zira Engin Gürses 12. , Gökhan Tavukçu 31. ve Oğuzhan Aksu 120. sırada .

Şimdi ben kaçıyorum ve unutmayın son 6 hafta . İsabetli tercihleriniz ve sıralamadaki yerleriniz için herkese başarılar , iyi şanslar ve benden bugünlük elveda ! Haftaya görüşmek dileğiyle çok konuştum bla bla bla ...

4 yorum:

Barış Akdemir dedi ki...

kardesim ellerine sağlık güzel dileklerin için tşşk ederimm.. ama bu arada artık. estetik özürlü deilim öğrendim.. BU ARA SESSİZ VE DERİNDEN DEĞİL ARTIK ..SESİMİ AVAZ AVAZ ÇIKAR GE-Lİ-YO-RUM..
...

Tunç Bozacılar dedi ki...

peki o zaman hep beraber bakalım :

www.alkolig.blogspot.com

28. haftanın sonuçları alt alta üst üste !

Arada var mı satır bir baka hergele :))))

Estetik yoksunu olunmaz estetik yoksunu doğulur

Bak siteye gör de anla ne yaptığını işte ...

Barış Akdemir dedi ki...

o siteye dikkat etmiyorum öle salladım burda yapsam incelerim valla...başıma estetikçi kesildinn. sana yollayacam bundan sonra mankenleri ebru şallı sıradaymıs :))) senin için..

Tunç Bozacılar dedi ki...

BU SİTENİ DE BİLİYORUZ SENİN SAYIN AKDEMİR ... :))