14 Nisan 2009 Salı

Braunschweig'den haberler ...


Almanya 3.lig takımlarından Braunschweig'un Türk oyuncusu Almanya'nın gündemine oturdu.

Almanya Üçüncü Futbol Ligi'nde mücadele eden Eintracht Braunschweig takımının Türk futbolcusu Selim Aydemir'in, koşu antrenmanı esnasında tramvaya binmesi nedeniyle kulüpten kovulduğu bildirildi.

Almanya'nın internet sitesi http://www.sport1.de/ 'deki habere göre, 18 yaşındaki oyuncunun takım kondisyon çalışmaları için koşuya çıktığında tramvaya binerek bir durak gittiği ve daha sonra takıma katıldığı bildirildi.Bu durumu tespit eden takımın antrenörü, Selim Aydemir'in bu hareketini yönetime rapor ettiği ve yönetimin kendisini kovduğu belirtildi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada ise Selim Aydemir'in disiplinsizlik nedeniyle takımdan uzaklaştırıldığı ve 30 Haziran'da sona erecek sözleşmesinin de uzatılmayacağı ifade edildi.

3 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

UYDUDAN ALMAN SİTELERİNİ Mİ KOVALIYORSUN ? cık cık cık ... ASKERLİK TABİ ANLIYORUM !

braunschweig dedi ki...

haber kelimesi kelimesine dogrudur.stadla orman arasinda tasit yolu ve tranway yolu var .stadin onundende gectigi icin tranway bizim akilli turk futbolcusu boyle bir hareket yapti ve kadro disi kaldi.braunschweig almanya 3.liginde oynuyor ve suan ilk 18 kisilik kadrosunda iki turk futbolcusunu barindiriyor ayni zamanda. bu arada resime dikkatli bakilirsa sol ust kosedeki celler strasse benim oturdugum caddenin adidir yani stadyum a yuruyerek 15 dk araba ile 3 dk kosarak 7 dk da varabilirim;) bir dip not daha takim ilk 5 e oynadigi zamanlar ortalama 20 bin kisiye oynuyor bu takim maclarini.herkeze selamlar....

Tunç Bozacılar dedi ki...

G.SARAY UEFA KUPASINI ALDIĞI YIL AYNI SAYIYA ULAŞTI ULAŞAMADI ...