18 Kasım 2008 Salı

Lütfen Geriden Yumurtlamayalım Artık


BFFK ligimiz 587 lig arasında 10.sırada bulunarak hepimizi gururlandırmaya devam ediyor . İlk 45 lig arasında en fazla takımlı lig olma onurunu yaşıyoruz . Ortalama puan hesaplanarak sıramızın belirlendiğini düşünürsek bu kadar fazla takımla bu kadar üst düzey bir başarı daha da anlamlı hale geliyor .

Ligimizi daha yukarılarda görmek için kendini feda eden Sencer Zora arkadaşımıza buradan fiyakalı bir selam yollayarak lafı takım kurmayı unutan ya da bu şekilde bu oyunu oynayan diğer arkadaşlarımıza getirmek istiyorum .

Sevgili Halit Başbuğ ; sen ki geçen sene bu oyunun tozunu attıran G.Saraylı kardeşim .İlk 5'te yer alması beklenilen seyyah arkadaşım . Alsana Lincoln'ü , Kewell ' ı , Arda'yı . Yapsana forveti üçlü defansı dörtlü . 11 haftayı geride bırakmışız , sadece birinci ve üçüncü hafta güncellemişsin o rüya takım kadronu . Digiturk peşinde olmanı anlıyorum , süpriz yakalamak istiyorsun biliyorum . Biraz daha özen göstermen dileğiyle bizlere ve sevimli rekabete .

4.haftadan sonra kadrosunu yenilemeyen Utkan C. ile sezon boyunca iki kere unutan güzel Malatyalı Tolga da geriden yumurtlamasını istemediğimiz arkadaşlarımız olarak ceza tahtasında yer almaktalar .

Sakın yanlış anlaşılmasın , bu bir uyarı değil sadece küçük bir hatırlatmadır . Ligimiz ve bizler adına daha heyecanlı rekabet için LÜTFEN ARTIK GERİDEN YUMURTLAMAYALIM ...

saygılar ...
sevgiler ...

6 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

başlığın altı ile resmin üstüne bak bakayım koçero ne göreceksin :))))

Engin Gürses dedi ki...

Seni < >... seni :))

Engin Gürses dedi ki...

Utkan da artık devam etmeyecek.

Bu yol uzaktır / menzili çoktur,
Geçidi yoktur / Derin sular var ...

Engin Gürses dedi ki...

Bakalım kaçıncılığa çıkacağız.şu an :

10.BFFK : 707 puanız.

Engin Gürses dedi ki...

Noter huzurunda Obi-Wan Kenobi Utkan 'ı siliyorum ...

Engin Gürses dedi ki...

Son Durum :

9. BFFK : 714