16 Ocak 2009 Cuma

Bir Kadir Bülent Şener Analizi # 8


Kalede en çok tercih ettiği oyuncu : Ivankov – Bursa (3 kez)
Savunmada en çok tercih ettiği oyuncu : Eren – Da Silva (5 kez)
Orta sahada en çok tercih ettiği oyuncu : Alex – F.Bahçe (8 kez)
Forvette en çok tercih ettiği oyuncu : Guiza – F.Bahçe (10 kez)
Yedekte en çok tercih ettiği oyuncu : Djiehoua – Çağlar (3 kez)
Toplamda en çok puan kazandığı oyuncu : Alex -F.Bahçe (95 puan)
Toplamda en az puan kazandığı oyuncu : Sezgin – Weeks (- 2 puan)
En isabetli futbolcu tercihi : M.Yıldız – M.Çakır (15 puan)
En isabetli kaptan tercihi : Delgado – Beşiktaş (28 puan)
En çok tercih ettiği kaptan : Alex – F.Bahçe (3 kez)
En iyi iş yapan yedeği : Guiza – F.Bahçe (13 puan)
En çok tercih ettiği sistem : 3-4-3 (15 kez)
Yedeklerden en çok aldığı puan : 11 puan (15.hft.)
Fair-Play kazanma sayısı : 4 kez
En çok futbolcusunu tercih ettiği futbol takımı : F.Bahçe (23 futbolcu)
Haftalık en iyi performansı : 100 puan (4.hft.)
Haftalık en kötü performansı : 37 puan (7.hft.)
Haftalık liderlik sayısı : 1 kez
Haftalık en iyi derecesi : 1.
H
aftalık en kötü derecesi : 17.
Türkiye'de haftalık en iyi derecesi : Türkiye 92.si (4.hft.)
Türkiye'de genel sıralamada en iyi derecesi : Türkiye 134.si (13.hft.)

İlginç Notlar

Kalede yeşil-beyaz eldivenli penaltıcı kaleci Ivankov’u (3 kez) seçen K.Bülent Şener sadece 10 puan alırken Antalyaspor kalecisi Ömer’den (2 kez) ise 14 puan almıştır . Buradaki ilginç nokta ise en az gol yiyen kaleci olan Souleymanu’nun sadece 1 kez tercih edilmesidir .

Savunma oyuncularının gol yemesi ile değil de gol atması ile ilgilendiğini Da Silva (5 kez) , Eren (5 kez) , Serdar Kurtuluş (4 kez) ve Kratochvil (4 kez) tercihleriyle belli eden arkadaşımız Denizlili oyuncuya bir de kaptanlık yakıştırmış ve 16 puanı hakkıyla almıştır . Bunun yanında Eren’den 13 ve R.Carlos’tan 10 puan alırken tam 9 oyuncudan maalesef 0 çekmiştir .

En çok puan aldığı mevki olan orta alanda Alex (8 kez) , Musa (7 kez) , Tabata (6 kez) , Kewell (4 kez) ve Yusuf (4 kez) tercih edilirken tuttuğu takım olan F.Bahçeli oyunculardan 99 puan toplama başarısı göstermektedir . Collman ve Tabata’dan 0 çekmiş olup , Mehmet Çakır’dan 15 puan almış , kaptan tercihleriyle Alex’ten 2 kez 26’şar puan ve Delgado’dan 28 puan görmüştür .

Forvette her hafta bıkmadan usanmadan aldığı adamı okçu Guiza (10 kez) bulunurken partneri de Trabzonsporlu Gökhan Ünal oluyordu . Beto 2 kez kaptan olup arkadaşımıza hiçbir şey kazandırmazken , Veysel ile Sercan -2 ile arkadaşımızı üzerken sahneye Mehmet Yıldız çıkmış ve tek başına 15 puan ile mutluluk tablosuna imzasını bırakmıştır . Yedeklerde Sercan’ın olmaması bizlere çok tuhaf gelse de Guiza’yı klübede 2 kez görmek hiç şaşırtmadı . Çağlar ve Djiehoua (3’er kez) tercih edilirken Sezgin ve Weeks -2 puanla arkadaşımızı azıcık üzmüş oldular .

Her hafta Cuma öncesi yazılarını zevkle okuduğumuz Almanya’dan oyunumuza katılan K.Bülent Şener geçen sene olduğu gibi bu sene de emek vererek takımını kurmakta ve yarışmamızda rekabetin önemini bizlere hatırlatmaktadır . İlk hafta aldığı 39 puanla kötü bir giriş yapsa da 4. haftada 100 puan alıp Türkiye’de 100 bin kişi içinde 92. olan arkadaşımız oyunumuzda 13. hafta da bir de liderlik fırsatı yakalamıştır .

Gönül verdiği takımın oyuncularını alarak bu alandaki fanatikliğini ispatlayan K.Bülent Şener dört yapraklı yonca misali tahminleri ile de akıllarda yer etti . Oyunun başlarında bir ara 3. sıraya kadar çıksa da şu an genel sıralamada 8. sırada yer almaktadır . Bizler de Almanya’ya en sıcak selamlarımızı yollayıp bundan sonrası için arkadaşımıza sonsuz başarılar diliyoruz .

Hiç yorum yok: