26 Ocak 2009 Pazartesi

FF Taktikleri # 6 : Barış Akdemir


Oyunumuza sonradan katılmasına rağmen , sonradan katılmamışçasına oyunu sahiplenen Barış Akdemir ’in taktiğini belli bir kalıba sokmak doğru olmaz . Genellikle maç özetlerini inceleyip hangi futbolcunun korner attığını , taç attığını , çalım attığını , beşlik attığını , kendini yere attığını not alan arkadaşımız bir sonraki hafta için aklına yatan oyuncular ile kurduğu kadroyu kafasında oynatarak %51 kazanır . Ntvspor ’u hem internet sitesinden takip edip hem de kanalını televizyondan severek ve ailecek izleyen Barış Akdemir bunun yanında bilumum spor kanalları , gazete , dergi , mecmua , yasak yayınlar ve yetişkin sitelerinden gündemi takip eder .

Cuma gününe doğru genellikle beni arayıp ‘’Tunç bomban var mı , sende vardır kesin’’ sorusu genellikle ‘’Abi kadromu henüz yapmadım’’ cevabıyla geçiştirilir . Serbest bölgenin beyaz atlı prensi Eray Tayyar ile birlikte kadroları hakkında hafta boyunca fikir alışverişinde bulunarak en verim alacakları futbolcuyu bulmaya çalışmaları çok isabetli görünse de genel sıralamadaki yerlerini düşününce bizlere hafif bir gülümsetme yaşatmıyor değil . Kaptan tercihleri konusunda hissi davranır , Alex’i sever sayar oynatır .

Maçların
devam ettiği Cumartesi ve Pazar günleri güncel olarak önce kendi puanını sonra diğerlerinin puanını bir kağıda not ederek Abidin Aydoğdu gibi diğer maçlardan dakika ve skor alır . Asist kim yapmış , golü kim yemiş , kim neden kart görmüş , şu an en yüksek puan kimde , 3 duble rakıdan sonra bira ile cilalasam mı , küresel ısınma bitti mi gibi sorularla telefonumuzu meşgul eden arkadaşımız sıkı takipçisi olduğu fantezi futbola karşı tarafa geçtiği zamanlarda bir süre ara verir . Boğazın öteki yakasında bir kız arkadaşı olmasından şüphelenmiyor değiliz !

Bu sevimli arkadaşımızın başarılarının daim olmasını diler , isabetli tercihlerini ve öngörülerini bir an önce 14 kişilik kadrosunda bizlere göstermesini isteriz .

Hiç yorum yok: