29 Ocak 2009 Perşembe

Biten Bir ROMAN'ın Ardından ...


Dile kolay
tam 7 sene olmuş Türkiye'ye geleli . Futbolcu öğütme fabrikası Türk takımlarından birinde (Denzilispor) geçirilen tam 7 koca sene . Slovak oyuncu ülkemize yerleşmiş , kendini sevdirmiş . Sarışın ve sempatik bir buz adam . 2002 yılından beri defans mevkiinde görev yapmış daha önce sekiz yıl FK Inter Bratislava takımında oynamış. Görev yaptığı süre boyunca takımın çoğu forvet oyuncusundan daha fazla gol kaydetmiş. 166 maç 33 gol . Beşiktaşlı Nobre'nin aynı gol sayısında olduğunu hatırlatayım . Fantezi futbol sayesinde kendisine daha bir yakın hissettik ve defalarca kadromuzda şans verdik . Bunda penaltı atmasının da payı vardı elbette .

Denizlispor yönetimi , yeni alacakları futbolculara kontenjan açmak için Roman Kratochvil ile yollarını ayırdıklarını bildirmiş . Ehh bize de kendisini bu yazı ile uğurlamak düşmüş . Gerçi nerden bilebilirdik ; daha geçen Cumartesi günü Beşiktaş - Denizlispor maçında kendi kalesine gol attıktan sonra tüm kapalı ve benle Eray Tayyar ağabeyimiz kendisine '' Kratochvil Kratochvil oley oley oley '' diye veda edeceğimizi . Kader işte . Güle güle güzel isimli adam . Aman ha sakın penaltıları dışarı atma , puanlar gidiyor !

Son Dakika : Kratochvil Konyaspor'da ...

1 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

yorumun yeri burası değil ama en tepe diye buraya yazayım. analizler ,tek kelimeyle harika olmuş , okumaya doyamadım . yarıda kaldım.vakit yok işte 8 de teslim olmam lazım . İnsan askerde çok duygusallaşıyor. kendi analizimi okurken neredeyse gözlerim doldu. hepinizi çok özledim ...13 şubatta kura çekimim var . inşallah 15 günlüğüne İstanbula geleceğim . Ankara çekme kazmalığında bulunmazsam tabii :)